Sinterklaas
in Wijnegem

Welkom in het huis van de Sint!

Het is zover, de Sint komt terug naar Wijnegem! Hij heeft jullie allemaal gemist en is blij dat hij weer langs kan komen. Op donderdag 2 november om 15u komt de Sint aan in Wijnegem – Shop Eat Enjoy. Je kan hem en zijn Pieten bezoeken in het prachtige Sinthuis van 2 november tot en met 29 november.

Ook dit jaar nodigt de Sint zijn jonge bezoekers uit om zijn Pietenparcours eens uit te testen. Ben jij een kei in klauteren? Mik je cadeautjes moeiteloos in de schoorsteen? En heb jij het balanceren op de daken volledig onder de knie? Test het zelf uit op het interactieve Pietenparcours, waar je samen met de Pieten ontdekt wat een rasechte Piet allemaal moet kunnen.

Wil jij de Sint ook ontmoeten? Net als vorig jaar kan je vooraf je plekje reserveren. Zo kan je ten volle genieten van het interactieve Pietenparcours, gevolgd door een leuke ontmoeting met de Sint in zijn stekje, helemaal gratis.

Check hieronder de bezoekdagen.

Herfstvakantie
Het Pietenparcours en Sinthuis opent de laatste dagen van de herfstvakantie. Zo kan Sinterklaas zijn jongste bezoekers ontvangen. Iedereen is welkom! Ook na de vakantie kan je nog terecht in Wijnegem voor een bezoekje.

December
De Sint heeft een drukke agenda. Om ervoor te zorgen dat alle kindjes op tijd hun cadeautjes krijgen, neemt hij begin december afscheid van zijn Sinthuis in Wijnegem. Maar niet getreurd, zijn troon blijft op 1 en 2 december nog op een andere plek in Wijnegem-Shop Eat Enjoy opgesteld staan voor een laatste bezoekje. Enkel voor deze dagen is een reservatie niet nodig.

Reserveer jouw plekje

Wat valt er allemaal te beleven?

Interactief Pietenparcours

Welkom in het Sinthuis, waar de Pieten het interactieve Pietenparcours gebouwd hebben. Stroop die mouwen op en ontdek de belangrijke taken van de Pieten met de rasechte proeven. De Pieten zullen je helpen om over de daken te klauteren, op dakpannen te balanceren en cadeautjes in de schoorsteen te gooien.

Toneelvoorstellingen

Dit jaar vormt het Sinthuis ook het decor voor een dynamische toneelvoorstelling. Je kan een kijkje komen nemen om 11u op 3, 4, 18, 25 en 26 november. De voorstelling duurt 20 minuten en is helemaal gratis. Hiervoor hoef je je niet in te schrijven. Wil je aansluitend de Sint bezoeken voor een gesprek en smakelijk geschenkje? Dan moet je wel even op voorhand reserveren.

Smakelijk Sinthuis

Na stevig te hebben geklauwterd, mag je eindelijk het Sinthuis ontdekken. Dompel jezelf onder in de wondere wereld van de Sint en bezoek zijn Sintenkamer voor een persoonlijk gesprekje. Naar huis gaan, doe je niet met lege handen. De Sint voorziet voor elk kind iets lekkers.

Sinterklaas in Wijnegem

Van 2 november tot en met 29 november kan je het interactieve Pietenparcours komen uitproberen, gevolgd door een ontmoeting met de Sint in het grote Sinthuis. Alle kinderen tot 8 jaar zijn van harte welkom! Je kan op de volgende momenten een bezoekje bij hem reserveren:

Bezoekdagen (tot en met 29 november):
Herfstvakantie 2/11: 15u00-18u
Herstvakantie 3-4/11: 11u30 – 19u
Elke woensdag: 14u – 18u30
Vrijdag 10-17-24/11: 15u – 19u30
Zaterdag 18/11: 11u30 - 18u30
Zaterdag 25/11: 11u30-19u
Zondag 26/11: 11u30 - 18u30

Op 1 en 2 december staat de Sint zijn troon op een andere plek in Wijnegem-Shop Eat Enjoy opgesteld. Voor een bezoekje hier heb je geen persoonlijke afspraak nodig.

Reserveer jouw plekje
FAQ

Een bezoek bij de Sint in Wijnegem is gratis. Wil je graag op de foto met de Sint? Dat kan! Je kan je foto ter plaatse aankopen voor je de Sint ontmoet.

Jazeker, je mag je kind(eren) mee begeleiden op het interactieve parcours.

Graag vragen wij je om stipt op tijd te komen. Je kan je aanmelden aan de registratiebalie voor het Pietenparcours. Hier krijg je alle nodige info en dan kan je meteen starten. Kom dus zeker niet te vroeg, want jezelf vroeger aanmelden heeft geen zin.

Klopt! We verwachten je aan de registratiebalie voor het Pietenparcours. Meld je aan met je persoonlijke code die op je bevestigingsmail staat.

Dat mag, maar hoeft niet. Je kan je code ook op je gsm tonen.

Laatkomers kunnen we helaas geen plekje meer garanderen. Zorg dus dat je goed op tijd aanwezig bent! Bij vragen, kan je je altijd tot de infobalie richten.

De Sint krijgt veel bezoekers, dus we kunnen geen last-minute plekjes garanderen. Inschrijven kan enkel online via de website. Je kan dus altijd eens checken of er ergens nog een plekje vrij(gekomen) is!

Je kan tot op de dag zelf nog annuleren via de annulatielink in je bevestigingsmail. Zo kan je nog een ander kindje blij maken met een bezoek aan de Sint!

Natuurlijk! Als je speciale begeleiding nodig hebt, neem dan even contact op met info@wijnegem-shop-eat-enjoy.be

Voor het interactieve Pietenparcours, gevolgd door een bezoekje aan de Sint, kunnen er max. 4 kinderen tegelijk inschrijven. Grote groepen kunnen wel een kijkje komen nemen naar de toneelvoorstellingen in de tuin voor het sinthuis. Deze starten om 11u op 3, 4, 18, 25 en 26 november. Hiervoor hoef je je niet in te schrijven.

Bezoekmomenten: reserveer jouw plekje hier

datum van tot
02 NOVEMBER 15:00 18:00
03 NOVEMBER 11:30 19:00
04 NOVEMBER 11:30 19:00
08 NOVEMBER 14:00 18:30
10 NOVEMBER 15:00 19:30
15 NOVEMBER 14:00 18:30
17 NOVEMBER 15:00 19:30
18 november 11:30 18:30
22 NOVEMBER 14:00 18:30
24 november 15:00 19:30
25 november 11:30 19:00
26 november 11:30 18:30
29 november 14:00 18:30

Reserveer je plekje en ontmoet de Sint

Wil je Sinterklaas graag bezoeken? En sta je al te springen om het interactieve Pietenparcours zelf uit te testen? Schrijf je dan in en kies je favoriete datum en tijdstip. Een bezoekje is gratis! Nadat je ingeschreven bent, ontvang je een bevestigingsmail met alle info.

Het bezoek
Zorg dat je stipt op tijd aanwezig bent, zodat je je meteen aan kunt melden bij de registratiebalie. Ben je op bezoek in Wijnegem-Shop Eat Enjoy, maar vergeten op voorhand in te schrijven? Last- minute inschrijvingen kunnen enkel online gemaakt worden (bv. via je GSM), als de Sint ergens nog een plekje vrij heeft.

Alle tijdslots zijn intussen volzet! Maar niet gertreurd, je kan nog een bezoekje brengen bij de Sint op 1 en 2 december.
Zijn troon staat dan op een andere plek in Wijnegem-Shop Eat Enjoy opgesteld. Hiervoor heb je geen reservatie nodig
Het formulier maakt gebruik van javascript, gelieve javascript in te schakelen bij de browser-instellingen om verder te gaan.

Sponsors